Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorten kehittäjäryhmä kokoontuu: Päättärit!

11 kesäkuun @ 17:00 - 20:00

Kehittäjäryhmän päättärit päättävät nuorten ryhmän kevätkauden. Luvassa on hauskaa, virkistävää tekemistä ja hyvää ruokaa! Lisätietoja päivitetään lähempänä ajankohtaa.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki nuoret ja nuoret aikuiset, joilla on ollut lastensuojelun asiakkuus jossain elämänsä vaiheessa ja joilta löytyy halua kehittää lastensuojelua. Ryhmäkerroilla työskennellään jonkun lastensuojelua koskettavan teeman parissa. Työskentely tapahtuu ohjatusti keskustellen tai muita menetelmiä käyttäen. Ryhmäkerroilla tarjotaan myös aina illallinen.

Ryhmän tuottama tieto on OA:n vaikuttamistyön ydintä, ja sitä viedään eteenpäin eri tahoille. Kehittäjäryhmien käsittelemiä teemoja ovat vuosien saatossa olleet mm. nepsyoireilu, hyvä sijaishuoltopaikka, koulun ja lastensuojelun välisen yhteistyön kehittäminen sekä toimiva päihdekasvatus. Kehittäjäryhmä on myös osallistunut muun muassa THL:n lastensuojelun käsikirjan laatimiseen, OA:n somejulkaisuiden tekemiseen sekä mielipidekirjoitusten kirjoittamiseen. Kehittäjäryhmässä käyminen toimii myös halukkaille osallistujille väylänä kokemusasiantuntijana toimimiseen.

Milloin? 11.6.  klo 17-20

Missä: Helsingissä, paikka tarkentuu myöhemmin

Kenelle: Kehittäjämielisille lastensuojelun entisille tai nykyisille asiakkaille.

Ilmoittaudu: Kehittäjäryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ensimmäistä kertaa mukaan tulevat: laita viestiä ryhmän ohjaajalle Maya Waitaralle.

Tiedot

Päivämäärä:
11 kesäkuun
Aika:
17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Helsinki