Siirry suoraan sisältöön

Liity OA:n jäseneksi

Jäsenenä pääset mukaan kehittämään yhdistystä, kokemusasiantuntijuutta sekä yhteiskunnallista päätöksentekoa. Osallisuuden ajassa pääset halutessasi mukaan ottamaan kantaa lastensuojelua koskeviin ajankohtaisiin asioihin ja valmisteilla oleviin yhteiskunnallisiin päätöksiin. Jäsenenä saat myös äänioikeuden Osallisuuden ajan vuosikokouksisiin!

Voit valita varsinaisen jäsenyyden lisäksi myös kannatusjäsenyyden. Kannatusjäseneksi liittyessäsi osoitat, että haluat kannattaa toimintaamme taloudellisesti, vaikka yhdistyksessä aktiivisena jäsenenä toimiminen ei muuten olisikaan juttusi. Olitpa sitten kiinnostunut lähinnä tukemaan toimintaamme taloudellisesti tai aktiivisesti korkeinta päätäntävaltaa käyttäen, jokainen jäsen on meille suuri voimavara.

Yhdistyksen jäsenmaksu on yksityishenkilöiltä vuonna 2024 10 euroa/vuosi ja yrityksiltä tai yhdistyksiltä 100 euroa/vuosi

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja turvallisesti perustuen EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen. Tästä pääset lukemaan jäsenrekisterin tietosuojaselosteen. 

Liity Osallisuuden ajan jäseneksi
Liittyäksesi OA:n jäseneksi täytä jäsenlomake. Huomioithan, että tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jäsenmaksu on vuonna 2024 10€/vuosi huolimatta siitä, haluatko olla varsinainen jäsen tai kannatusjäsen. Yrityksille ja yhdistyksille jäsenmaksu on 100€/vuosi. 
Miten päädyit liittymään OA:n jäseneksi?
Minut saa lisätä sähköpostilistalle, jonka tilaajat saavat ensimmäisenä tiedon Osallisuuden ajan uutisista ja tulevista tapahtumista
Hyväksyn, että Osallisuuden aika käsittelee henkilötietojani EU:n tietoturva-asetuksen mukaisesti.
Osallisuuden aika käsittelee antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja turvallisesti perustuen EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen. Tästä pääset lukemaan jäsenrekisterin tietosuojaselosteen.